Pietre căzute în drum pe Valea Oltului. Traficul rutier a fost deviat inclusiv printr-o parcare

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 09:08

89 citiri

O bandă a drumului naţional 67 este închisă circulaţiei rutiere, în urma alunecării de teren care s-a produs în seara zilei de vineri, 13 ianuarie, în zona localităţii Horezu din judeţul Vâlcea.

Pentru asigurarea fluenţei, traficul a fost direcţionat printr-o parcare, în zonă fiind montate balize, indicatoare şi parapet.

Poliţia judeţeană Vâlcea anunţă, sâmbătă dimineaţă, închiderea temporară a benzii de circulaţie pe sensul Târgu Jiu- Râmnicu Vâlcea pe DN 67, între km 151+070m şi 151+180m, după ce vineri seară, la kilometrul 151+150 m, în oraşul Horezu, s-a produs o alunecare de teren care a afectat şi un zid de susţinere.

Circulaţia pe sensul Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea se va realiza pe contrasens, dirijată prin indicatoare, balize şi parapet lestabil, iar circulaţia pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu se va realiza prin parcarea adiacentă a acestui sens, pe vechiul DN 67, dirijată de asemenea prin indicatoare, balize si parapet lestabil.

A fost realizată semnalizarea rutieră temporară de către Secţia Drumuri Naţionale Vâlcea, iar zona va fi monitorizat= de către poliţişti.

Citește și:

Încă de la formarea guvernului Ciucă, Executivul a fost scena mai multor scandaluri de plagiat, toate din partea reprezentanților PNL, o parte dintre acestea ducând până la demisii de…

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a transmis vineri, 13 ianuarie, că în urma deciziei Alianței de a trimite în țara noastră avioane AWACS, ”cerul şi teritoriul României…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on