Planul Roșu de Intervenţie, activat la spitalul de pediatrie din Timișoara din cauza unor degajări de fum. Peste o sută de persoane evacuate de urgență

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 09:09

427 citiri

Planul Roșu de Intervenţie a fost activat sâmbătă dimineaţă, la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, în urma unor degajări mari de fum, 46 de copii şi 42 de adulţi fiind evacuaţi.

Comform ISU Timiş, la ora 7:45 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

O autospecială de primă intervenţie şi comandă, trei auospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple, 2 ambulanţe SMURD, cu 28 de subofiţeri”, au fost trimise la intervenţie.

Fumul provenea de la aparatul RMN situat la parterul clădirii, au transmis reprezentaţii ISU, care au precizat că nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Un număr de 46 de copii și 42 de adulţi au fost evacuaţi.

În luna septembrie, pompierii au intervenit la acelaşi spital din cauza degajărilor de fum provenind de la un aparat de purificare a aerului, care s-a defectat în timpul utilizării.

Citește și:

Știrea cu cel mai mare număr de citiri pe site-ul BBC este vineri, 2 decembrie, cea despre TIR-ul de Crăciun Coca-Cola în flăcări, în România, potrivit publicației.
Imaginile surprinse…

Legendarul Pele a postat, noaptea trecută, în social media, un mesaj din spital, prin care şi-a liniştit fanii şi a mulţumit pentru susţinere.
“Prieteni, sunt în spital pentru…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on