Polițist la un pas de a fi lovit de un BMW scăpat de sub control. Șoferul a fost sancționat cu circa 1200 de lei VIDEO

Joi, 19 Ianuarie 2023, ora 12:10

629 citiri

Un polițist care dirija traficul într-o intersecție din București s-a aflat la un pas să fie lovit de o mașină scăpată de sub control.

Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui BMW, se deplasa pe bulevardul I C Brătianu din București și, ajuns în zona intersecției Colțea – dirijată de un polițist -, a pierdut controlul asupra direcției. A intrat în coliziune cu un scuar și s-a oprit pe trotuar, scrie infotraficromania.ro.

Nimeni nu a fost rănit.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Momentul a fost surprins de camera video a unui participant la trafic.

Tânărul șofer a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1160 lei pentru nerespectarea semnalelor polițistului rutier, pentru nerespectarea regulilor privind schimbarea direcției de mers, dacă prin aceasta s-a produs un accident din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale.

Lui i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și:

Cele două fetiţe accidentate, joi, în zona Vitan-Bârzeşti sunt stabile şi echilibrate, a declarat, pentru AGERPRES, medicul Cristian Sîrbu de la Spitalul “Marie Curie”.
“Sunt stabile…

O aeronavă a companiei aeriene olandeze KLM care zbura pe ruta Amsterdam–București s-a întors din drum joi, 19 ianuarie, după 45 de minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice….

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on