Polițistă spionată cu ajutorul unui dispozitiv ascuns în poșetă. Cum și-a dat seama femeia că e urmărită și ce a pățit „vânătorul”

Un bărbat de 43 de ani din județul Tulcea a fost condamnat definitiv la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru violarea vieții private pentru că și-a spionat soția, polițistă, cu ajutorul unor dispozitive ascunse în uniformă și poșetă.

Dosarul penal pe numele bărbatului a fost deschis în 2018, la plângerea polițistei. Agenta a depus plângere împotriva soțului său după ce a descoperit în poșetă un dispozitiv de urmărire a conversațiilor și un reportofon în căptușeala hainei.

În plângerea depusă împotriva soțului său, polițista a arătat că încă de la debutul căsniciei, din 2006, soțul său a fost gelos, dar crizele de gelozie s-au agravat în ultimii 4-5 ani, soțul său urmărind-o, verificându-i mesajele și acuzând-o de infidelitate. Polițista a introdus și cerere de divorț, dar cei doi au rămas împreună după ce soțul său ar fi manipulat-o și i-ar fi spus că „o va distruge şi că nu-şi va mai vedea copilul niciodată”.

În noaptea de 27 spre 28 aprilie 2018, în timp ce mergea spre o localitate învecinată pentru efectuarea unei patrule împreună cu un alt coleg, polițista a observat, însă, că e urmărită de soțul său. Femeia i-a cerut bărbatului să o lase în pace și să se întoarcă acasă.

La un moment dat, în timpul serviciului, polițista a observant că poșeta i s-a încălzit, iar când a verificat-o a găsit ascuns în interiorul ei un dispozitiv de urmărire în care se afla și o cartelă sim.

Verificând pe internet, polițista a constatat că era vorba de un dispozitiv de interceptare a convorbirilor private, având şi o funcţie de localizare GPRS.

În urma descoperirii făcute, polițista i-a cerut soțului său divorțul, iar acesta i-a spus să nu divorţeze de dragul copilului, susţinând că are înregistrări audio-video,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on