Poliţiştii de frontieră au găsit, într-un TIR plin cu piese auto, peste 3,3 tone de tutun neprelucrat VIDEO

Duminica, 24 Octombrie 2021, ora 10:04

201 citiri

Poliţiştii de frontieră in Giurgiu au descoperit, într-un TIR încărcat cu piese auto, peste 3,3 tone de tutun neprelucrat, pentru care nu existau documente legale. Marfa, care era ascunsă în mai multe cutii din carton, a fost ridicată de către autorităţi în vederea continuării cercetărilor.

”În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean leton, în vârstă de 51 de ani, conducând un ansamblu rutier. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta piese auto din Bulgaria pentru o societate din Ungaria, precum şi 9 paleţi cu seminţe de susan, destinaţi Letoniei”, a transmis, duminică, 24 octombrie, Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au descoperit că în compartimentul pentru marfă, în interiorul paleţilor, se aflau de fapt 25 de cutii din carton, în care era ascunsă o cantitate considerabilă de tutun neprelucrat.

”S-a procedat la inventarierea acestora, rezultând cantitatea de 3.350 kilograme de tutun neprelucrat, pentru care şoferul nu deţinea documente de provenienţă. Întreaga cantitate de tutun, estimată la o valoare de 201.000 lei, a fost indisponibilizată de către poliţiştii de frontieră, în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat sursa citată.

Faţă de cetăţeanul leton se derulează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritate. a competentă”

Citeste si:

Liderul PNL Florin Cîțu și apropiații săi din conducerea partidului speră că generalul Nicolae Ciucă nu va trece de votul Parlamentului.
Prin urmare, președintele Klaus Iohannis va…

Un pod a fost inaugurat cu mare fast,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on