Polițistul, amanta și soția, ”actori” principali într-o poveste incredibilă. Cum s-a încheiat răzbunarea celor doi soți

Joi, 19 Ianuarie 2023, ora 03:25

1222 citiri

Un polițist, soția și fosta amantă a acestuia au fost personajele principale alea unei situații care poate fi oricând un scenariu de film și care s-a derulat într-o comună din județul Alba. Totul s-a finalizat cu un proces penal și cu condamnarea celor doi soți la închisoare cu suspendare.

Hotărârea definitivă a fost pronunțată la Curtea de Apel Alba Iulia în 17 ianuarie 2023. Polițistul (Mihai L.), în prezent pensionat, a fost condamnat la a pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 7 luni de închisoare cu suspendare, iar soţia acestuia (Mihaela L.) a primit 2 ani de închisoare, tot cu suspendare. Cei doi trebuie să îi plătească amantei suma de 1.000 de euro reprezentând daune morale.

Povestea incredibilă s-a derulat în perioada februarie – martie 2020. Bărbatul era ajutor de şef de post în comuna Vadu Moţilor, județul Alba, şi a avut o relaţie în afara căsătoriei cu o altă femeie. După ce relaţia s-a încheiat, femeia a căutat-o pe soţia poliţistului şi i-a comunicat despre aventura cu soţul ei.

Ulterior, cei doi soţi, de comun acord, s-au înţeles şi au gândit un plan de răzbunare. Astel, au reușit să obțină acces, prin fraudă informatică, la două numere de telefon aparţinând fostei amante. Ulterior, au accesat conturilor de Facebook, Whatsapp, SMS, Tik Tok ale acesteia şi au demarat o campanie de denigrare a femeii pe toate reţelele de socializare.

Cei doi trimiteau mesaje şi poze indecente rudelor și cunoscuților femeii sau altor persoane alese aleatoriu cărora, în prealabil, le-au fost trimise cereri de prietenie, în numele victimei.

Răzbunarea soției

”În perioada 28.02.2020 – 05.03.2020, după ce a preluat în mod fraudulos numerele de telefon aparţinând persoanei vătămate, inculpatul a accesat fără drept sistemele informatice (conturi Facebook,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on