Poșta Română nu are noroc cu extinderea parcului de biciclete electrice

Poșta Română a anulat o licitație care avea ca obiectiv achiziționarea a 1.000 de biciclete electrice, destinate factorilor poștali în activitatea de livrare a corespondenței, pentru “abateri grave de la prevederile legislative, care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului”. Licitația a fost estimată la 5 milioane de lei, fără TVA.

La procedură s-au înscris Deebo International și Link Fit Sport.

Anterior, Deebo International a câștigat o licitație pentru furnizarea a 343 de biciclete cu asistare electrică la pedalare. Contractul a fost semnat pentru suma de 1,51 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 1,65 milioane de lei, fără TVA. Livrarea bicicletelor se va încheia în aprilie 2023.

La procedura câștigată de Deebo International a participat și Link Fit Sport.

CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

Bicicletele vor fi inscripționate cu sigla “Poșta Română” și vor avea autonomie de cel puțin 30 km. De asemenea, bicicletele vor fi dotate cu sistem antifurt și livrate cu un sistem de prindere al unei genți cu buzunare laterale, relevă date analizate de Profit.ro.

Cu afaceri anuale de peste 1,2 miliarde de lei, Poșta Română este unul dintre principalii jucători de profil.

Compania este controlată de stat în proporție de aproape 93%.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on