Prahova: O fetiţă de 11 ani şi-a minţit mama că a fost accidentată când traversa strada. De fapt, ea s-a bătut la şcoală

O fetiţă de 11 ani din Ploieşti i-a spus mamei sale ar fi fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, iar anchetatorii au demarat cercetări pentru a identifica şoferul vinovat. După verificări, oamenii legii au stabilit că evenimentul rutier nu a avut loc. Fata şi-a minţit mama, pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma unui conflict avut la şcoală.Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi că o fetiţă de 11 ani a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la faţa locului. 

”În urma impactului, minora a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis poliţiştii. 

Aceştia au demarat cercetări pentru a-l găsi pe şoferul vinovat. 

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constat faptul că accidentul rutier nu se confirmă. Din verificări, s-a stabilit faptul că minora ar fi spus mamei ei că a fost implicată într-un eveniment rutier, pentru a ascunde un conflict pe care l-ar fi avut cu un coleg de şcoală în cursul zilei, care ar fi împins-o uşor. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis, marţi, IPJ Prahova. 

Potrivit www.observatorulph.ro, poliţiştrii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona în care se presupune că ar fi avut loc accidentul şi au constatat că nu a existat evenimentul rutier. 

Fata şi-a minţit mama pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma conflictului avut la şcoală. 

 » Aflați mai multe informații aici.