Primele imagini de la explozia bancomatului din Constanța. Suspecții reținuți au legături cu temuta grupare Ndrangheta

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 14:46

1550 citiri

Principalii suspecți în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional Constanța aruncat în aer au ajuns miercuri, 30 noiembrie, în fața judecătorilor de la Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Cei în cauză sunt: un bărbat de 48 de ani din România și o femeie de 55 de ani din Italia.

Între timp, oamenii legii continuă cercetările specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc fapta.

Unul dintre făptașii reținuți de Poliție după aruncarea în aer a bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Constanța ar avea legături cu crima organizată de tip mafiot din Italia, mai exact cu temuta grupare Ndrangheta, susțin surse judiciare.

Pentru aruncarea în aer a bancomatului, poliția a reținut un bărbat, de 48 de ani, și o femeie, de 55 de ani, bănuiți și de comiterea unei fapte asemănătoare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, în Mamaia, potrivit ziuadecontanta.ro

Citește și:

Unul dintre făptașii reținut de Poliția după aruncarea în aer a bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Constanța ar avea legături cu crima organizată de tip mafiot din Italia,…

Unul dintre angajați a fost rănit „ușor” și internat în spital, a declarat poliția locală.
Potrivit informațiilor preliminare, acesta a deschis un plic care conținea un dispozitiv…

 » Aflați mai multe informații aici.