Prinţul Harry afirmă că are suficient material pentru a scrie un nou volum de memorii ⋆ Universul.net

Prinţul Harry afirmă că are suficient material pentru a scrie un alt volum de memorii şi a ales să nu publice unele detalii, deoarece era îngrijorat că tatăl şi fratele său nu l-ar ierta niciodată dacă ar fi făcute publice, relatează The Guardian, citat de News.ro.

Într-un interviu pentru Daily Telegraph, Ducele de Sussex a mai spus că transcrierea iniţială pentru Spare / Rezervă avea o lungime de două ori mai mare decât cea finală şi că i-a fost greu să decidă ce să elimine.

O mare parte dintre detaliile care au fost în cele din urmă editate, a adăugat el, îi priveau atât pe tatăl său, cât şi pe fratele său.

„Primul draft a fost diferit”, a spus el în interviu. „Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărţi. Şi cel mai greu a fost să elimin lucruri”.

El a adăugat: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine şi fratele meu şi, într-o oarecare măsură, între mine şi tatăl meu, pe care pur şi simplu nu vreau să le ştie lumea. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată.”

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii.

Prinţul Harry vorbeşte şi despre ceea ce susţine că a fost o lipsă de sprijin faţă de el şi faţă de Meghan.

Ştirile despre materialul suplimentar ar putea provoca şi mai multă consternare pentru familia regală, comentează The Guardian.

Ducele a reiterat că nu a încercat să distrugă monarhia, ci să ajute la reformarea acesteia.

Referindu-se la copiii Prinţului William – George, nouă ani, Charlotte, şapte şi Louis, patru – Prinţul Harry a spus că cel puţin unul dintre copiii fratelui său va fi „de rezervă” şi că acest lucru îl „doare” şi „îngrijorează”.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on