Prințul Harry intră în Guinness World Records

scris ieri, 23:30

Cartea de memorii a prințului Harry, „Rezervă”, a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worls Records.

La doar o zi după lansare, Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare, stabilind un record pentru orice carte de non-ficțiune publicată vreodată de editură. Pentru a onora cererea fără precedent, se află în pregătire al doilea tiraj de 25.000 de exemplare, disponibilă la precomandă online și în librării de vineri, 20 ianuarie, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI Șeful ANAF: În maximum două săptămâni o să pot să spun dacă OMV datorează sau nu această contribuție de solidaritate. Pentru noi toate companiile sunt egale, dacă vor încerca să facă inginerii financiare, vă garantez că nu vor putea scăpa

În Marea Britanie, SUA și Canada cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul de memorii a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriașe.

„Rezervă”, volumul de memorii al prințului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internațional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării și online, atât în format hardcover, cât și în format digital. Cititorii pot plasa precomenzi pe nemira.ro și în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă în continuare pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) și ebook.

„Rezervă” îi poartă pe cititori înapoi în timp,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on