Protejază-te în acest sezon rece – sfaturi pentru a rămâne sănătos (P)

Iarna este o perioadă în care mulți oameni simt nevoia de a lua măsuri de precauție suplimentare pentru a rămâne sănătoși. De la a sta la căldură până la evitarea răcelii și a gripei comune, există o mulțime de modalități de a rămâne în siguranță și sănătoși în această iarnă. Descoperă câteva sfaturi despre cum să rămâi sănătos în timpul sezonului rece, de la a te menține hidratat până la a face suficientă mișcare pentru menținerea sistemului imunitar.

Menține-te sănătos atât mental cât și fizic

Activitatea fizică este una dintre cele mai bune modalități de a te menține sănătos atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Atunci când ești activ, corpul eliberează endorfine, care au efecte de ridicare a stării de spirit și de ameliorare a durerii. În plus, faptul de a fi activ din punct de vedere fizic te poate ajuta să îți stimulezi sistemul imunitar, astfel încât să fii mai puțin predispus la răceli și alte boli.

Protejează-ți pielea

Sezonul de iarnă este cunoscut ca fiind dificil pentru pielea oamenilor. Aerul uscat, temperaturile scăzute și expunerea constantă la elemente pot face ravagii asupra pielii. Pentru a înrăutăți lucrurile, mulți oameni nu iau măsurile adecvate pentru a-și proteja pielea în timpul iernii. Însă pentru o piele sănătoasă și frumoasă pe timp de iarnă, folosește o cremă hidratantă în fiecare zi. aceasta te va ajuta să îți menții pielea hidratată, în timp ce produsele de protecție solară oferă protecție împotriva radiațiilor UV și a altor substanțe chimice dăunătoare care se găsesc în lumina soarelui.

Încorporează tratamente topice în rutina ta de îngrijire a pielii. Tratamentele topice, cum ar fi serurile sau suplimentele cu colagen cu vitamina D3 si macese, pot fi foarte eficiente în restabilirea echilibrului și îmbunătățirea elasticității pielii.

Obține suficiente vitamine și minerale pentru a-ți stimula sistemul imunitar

Vremea rece și lipsa luminii solare creează un mediu perfect pentru ca virușii să se dezvolte.

 » Aflați mai multe informații aici.