Putin a căzut pe scări

Vladimir Putin a căzut pe scări și s-a lovit la coapsă, susține canalul rusesc Telegram General SVR, care sugerează că liderul rus suferă de multiple probleme de sănătate, citat de Metro.co.uk.

Și The New York Post scrie că  ”președintele rus Vladimir Putin a căzut pe scări, pe fondul speculațiilor tot mai mari că starea sa de sănătate este în declin, a relatat un canal Telegram anti-Kremlin cu legături aparente cu echipa sa de securitate”

”Putin, în vârstă de 70 de ani, a suferit cazătura la reședința sa oficială din Moscova, miercuri seara, potrivit canalului Telegram „General SVR”, care pretinde a fi condus de un fost spion rus”, mai notează The New York Post, preluat de G4Media.

CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cele mai populare restaurante din Ungaria a fost închis după o funcționare neîntreruptă de 42 ani

Potrivi Metro.co.uk, ”gărzile de securitate au fost nevoite să îl ajute pe tiranul în vârstă de 70 de ani să se așeze pe o canapea din apropiere înainte de sosirea medicilor, au declarat sursele. Se crede că s-a împiedicat și a căzut pe spate, alunecând pe câteva trepte pe o parte”

O sursă a declarat: „Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au grăbit să îl ajute pe Putin.

‘Trei ofițeri de securitate l-au ajutat pe președinte să ajungă pe cea mai apropiată canapea și i-au chemat pe medicii care sunt de serviciu la reședință’, mai scrie Metro.co.uk.

CITEȘTE ȘI România, pe lista lui Zelenski de mulțumiri

Canalul susține că are surse din anturajul lui Putin și a afirmat că medicii ‘au sosit în câteva minute, dar nu l-au putut examina imediat pe președinte’.

 » Aflați mai multe informații aici.