Raiffeisen, bancă austriacă, încearcă să-i țină aproape de ea pe români. Benzină în valoare de 6000 lei și alte premii pentru întreg anul 2023

Raiffeisen, bancă austriacă, vine cu noi premii pentru români.

Tot ce trebuie să faci este să achiți cumpărăturile cu cardul de debit Mastercard de la Raiffeisen și, cu trei tranzacții de minim 50 lei fiecare făcute în perioada campaniei, poți câștiga.

Așadar, cu trei tranzacții de minim 50 de lei fiecare făcute la cumpărături cu cardul de debit Mastercard de la Raiffeisen în perioada campaniei, poți câștiga premii pentru un an întreg. 

Ce poți câștiga

Premiile sunt următoarele: 20 de carduri combustibil MOL de 6000 lei și 300 de carduri cadou Carrefour de 100 lei.

Intri în campanie automat, indiferent de cum alegi să plătești: cu cardul în magazine sau online, prin RaiPay pe Android și Huawei, cu Apple Pay pe iOS și Garmin Pay pe ceasurile Garmin.

Campania a început înainte cu puțin timp de votul din Consiliul JAI în privinţa aderării României la spaţiul Schengen. Si se va încheia pe 31 ianuarie 2023.

VEZI ȘI: Ciutacu, după ce Ramona Ioana Bruynseels a acuzat băncile că nu informează corect românii despre credite: I-ați adresat și soțului dumneavoastră întrebările acestea? video – https://www.dcnews.ro/ciutacu-dupa-ce-ramona-ioana-bruynseels-a-acuzat-bancile-ca-nu-informeaza-corect-romanii-despre-credite-i-ati-adresat-si-sotului-dumneavoastra-intrebarile-acestea-video_900891.html

VEZI ȘI: Răspunsul Raiffeisen Bank la întrebarea DC News: „Câți oameni au închis contul după refuzul Austriei privind aderarea României la Schengen?”

DC News a întrebat reprezentanții Raiffeisen Bank câți oameni și-au închis contul după refuzul Austriei privind aderarea României la Schengen.

Reprezentanții Raiffeisen Bank nu ne-au dat un număr, dar ne-au spus că au avut discuții firești, în această perioadă, cu câțiva clienți, dar „aceastea sunt cazuri izolate”.

Mai mult decât atât, reprezentanții Raiffeisen Bank au spus că: „În același timp, purtăm discuții de achiziție de noi clienți, în cursul firesc și uzual al activității noastre. (…) Vom continua să ne consiliem clienții cu soluții bancare potrivite pentru ei,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on