Revelion 2022: Marile orașe din România petrec VIDEO

scris astăzi, 00:00

Marile orașe din România s-au pregătit pentru petrecerea de Revelion, în Timișoara noul an fiind întâmpinat pe ritmuri de pian, acompaniat de acordeon, violoncel și trompetă.

La Constanța va fi o noapte plină de distracție și culoare. Patru DJ vor întreține atmosfera, cu cerul luminat de artificii lansate din 7 locuri diferite ale orașului.

Iar în Brașov, locuitorii și turiștii pot petrece în aer liber.

Plecat din 2015 în Canda, pianistul Teo Milea s- întoars la Timișoara pentru un spectacol în noaptea dintre ani. Nu singur. Alături de muzicianul Cari Tibor, nominalizat la premiile Oscar pentru muzica sa, precum și de alți artiști… va scrie Povestea celor două piane, relatează Prima TV.

CITEȘTE ȘI FOTO Ansamblul istoric al fostei mine Petrila, vândut Consiliului Județean Hunedoara cu 1,5 milioane lei de către Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului

La Constanța, prima dată după multa vreme, petrecerea de Revelion nu mai este organizată in Piața Ovidiu. Pentru a evita aglomerația, autoritățile au decis să mute distracția… pe stradă.

Nici în Suceava oamenii nu au parte de un spectacol ca în ceilalți ani, cu concerte, muzică, mâncăruri și băutură. Totuși, situația s-a schimbat față de anul trecut, când sucevenii nu au putut asista nici măcar la clasicul foc de artificii.

Anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara. Petrecerea este transmisă live așa că oricine se poate bucura de spectacolul de muzică electronică organizat în Piața Sfatului.

Spectacol pe cer a fost indicat și în Cluj-Napoca, pentru ca vineri Primăria să anunțe însă că anulează focurile de artificii programate de Revelion,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on