Român reținut de poliție pentru hărțuire sexuală. Bărbatul i-a propus insistent unei tinere să întrețină relații sexuale

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 12:18

823 citiri

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani pentru hărţuire sexuală după ce i-a propus unei tinere de 25 de ani să întreţină cu el raporturi sexuale.

Propunerile au fost insistente, în ultimele două luni.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani din municipiul Botoşani pentru comiterea infracţiunii de hărţuire sexuală.

“Din cercetări, a reieşit faptul că, în perioada octombrie- noiembrie 2022, acesta, i-ar fi propus în mod repetat, unei tinere, de 25 de ani, să întreţină raporturi sexuale cu el şi ar fi efectuat acte cu caracter obscen în acest scop”, a anunţat IPJ Botoşani.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

Citește și:

Liderii PSD au transmis în ultimele zile mai multe critici la adresa UDMR după ce deputatul maghiar Csoma Botond ar fi avut un „discurs provocator” în ședința parlamentului dedicată Zilei…

În ciuda speculațiilor privind candidații la alegerile prezidențiale din 2024, niciunul dintre principalele partide politice din România nu și-a prezentat opțiunea.
Cu toate astea,…

 » Aflați mai multe informații aici.