Româncă dispărută fără urmă de o lună, în Belgia. Sora femeii: ”Ar fi amenințat-o c-o va face să dispară ca Elodia”

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 11:10

813 citiri

O româncă în vârstă de 31 de ani, stabilită de zece ani în Belgia, a dispărut de o lună de acasă, astfel că familia din țară a cerut ajutor în mediul online pentru a o găsi. Autoritățile din România, Luxemburg și Belgia au demarat de asemenea cercetările.

Lucia Miorița Alexăndroae a dispărut, vineri, 9 decembrie de la domiciliul din Sterpenich. Familia acesteia a alertat autoritățile, joi, 15 decembrie, potrivit Adevărul.

„Dispărută din 9 decembrie de la domiciliul ei din Arlon (Belgia), unde locuia cu familia. Lucra la Eurostat-Soggeti în Luxemburg. Dacă cineva a văzut-o sau are informații despre sora mea Lucia Alexandroae, vă rog să mă anunțe. Mulțumesc frumos!”, conform mesajului publicat pe rețelele de socializare de una din surorile femeii.

O altă soră a femeii dispărute, care este stabilită în Anglia, a tras de asemenea un semnal de alarmă.

”„Ne-a întristat foarte mult vestea că sora mea cea mică, Lucia Alexandroae a dispărut din 9 decembrie. A locuit în Arlon, Belgia, și a lucrat pentru Eurostat – Soggeti, Luxemburg. Vă rog să distribuii și dacă aveți informații nu ezitați să ne contactați. Poliția a început cercetările, așa că vă rog să vă rugați pentru ca Poliția din Belgia și Luxemburg să lucreze împreună și eficient, în găsirea Luciei. Vă rog să o pomeniți în rugăciunile voastre în aceste momente foarte grele”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de Aurica Mihalache.

„Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei de 2 anișori și jumătate. Era ochii ei. O iubește enorm și nu ar putea sta un minut fără ea. Noi am vorbit prin apel video cu Lucia joi seara, 8 decembrie. Sâmbătă dimineața (10 decembrie) între 10 și 11,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on