Românul Mirel Joacă-Bine, ”ucis” în timpul unei tentative de jaf în Italia, este în viață și trăiește în Suedia ⋆ Universul.net

Criminaliştii italieni care anchetează moartea unui român, împuşcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone au avut o surpriză de proporții. Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăieşte de fapt, în Suedia, relatează miercuri Știrile ProTv. Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.

Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului din Italia se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

„Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Doar că, la adresa indicată, rudele bărbatului dau peste cap toată ancheta italienilor.

„El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură” – spune Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel, pentru Știrile ProTv.

Conform sursei citate, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa sau Anglia.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on