Ruşii au pierdut încă o navă în zona Insulei Şerpilor ⋆ Universul.net

Nava rusească de suport logistic ”Vsevolod Bobrov” a fost cuprinsă de un incendiu la bord și a fost remorcată din zona Insulei Șerpilor către portul Sevastopol în urma unui atac ucrainean, a anunțat Serhii Bratciuk, purtător de cuvânt al Administrației militare regionale din Odesa, citat de CNN.

Anunţul a fost făcut pe Telegram de Serghei Bratciuk, purtător de cuvânt al Administraţiei Militare Regionale din Odesa.

„Ca urmare a acțiunilor marinarilor noștri, nava de transport logistic Vsevolod Bobrov, una dintre cele mai noi din flota Rusiei, a luat foc. Se pare că este tractată spre Sevastopol” (în Crimeea), a spus purtătorul de cuvânt Serhii Bratciuk, citat de agenția de știri Ukrinform.

El a menţionat că informaţiile încă trebuie să fie clarificate, însă “faptul că nava a suferit o muşcătură de şarpe în zona Insulei Şerpilor este adevărat”.

Conform şefului Institutului de Studii Strategice Marea Neagră, Andri Klimenko, nava a fost atacată noaptea trecută.

Insulă Șerpilor, o surpriză foarte neplăcută pentru ruși

Mica insulă ucraineană din Marea Neagră a fost bombardată de ruși, luată cu asalt și toți soldații ucraineni au fost luați prizonieri. Dar ceea ce a urmat s-a dovedit dezastruos pentru marina rusă.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on