Rută Intercity cu tren stricat la inaugurare. Cu ce întârziere vor ajunge călătorii de la Suceava la București

Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 11:03

124 citiri

Trenurile Intercity vor fi din nou puse în circulație de CFR după opt ani de pauză FOTO Arhiva

Astăzi, 11 decembrie, a fost inaugurată ruta trenului Intercity care pleacă din Suceava la prima oră a dimineții, 5.45, și ar fi trebuit să sosească în București Nord la 11.30, după cinci ore și 45 de minute.

Însă garnitura, ce trebuia să preia la Pașcani vagoanele de călători venite de la Iași, s-a stricat în localitatea Dolhasca. Până acum s-a înregistrat o întârziere de peste 120 de minute.

Viteza maximă pe acest traseu, conform declarațiilor reprezentanților CFR, ar fi trebuit să atingă 140 km/oră, între București Nord și Crivina (Prahova).

Trenurile Intercity vor fi din nou puse în circulație de CFR după opt ani de pauză. Cu toate acestea, vor circula cu viteze sub 60 km/oră ținând cont că nu există garnituri noi și nici îmbunătățiri semnificative privind infrastructura.

Citește și:

Bucureștiul, Clujul, Timișoara, sunt considerate pe lângă cel mai dezvoltate economic din țară și cele mai mari. Se pare însă că un oraș din România ar fi mai mare decât cele trei la…

Trei polițiști au fost răniți sâmbătă, 10 decembrie, într-un accident produs pe o stradă din Sectorul 1. Au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
”La data de 10 Decembrie, în…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on