S-a descoperit de unde s-a trimis mesajul de amenințare cu bombă la mall-ul Park Lake. Locuința aparține unui protestatar antivaccinare VIDEO

Joi, 30 Decembrie 2021, ora 21:04

946 citiri

Polițiștii au identificat locul de unde a fost trimis mesajul de amenințare cu bombă care a dus la evacuarea unuia dintre cele mai mari malluri din Capitală.

Potrivit stirileprotv.ro, nu se știe, deocamdată, cine este autorul – proprietarul locuinței, un cunoscut protestatar antivaccinare, sau chiriașa lui.

Mesajul de amenințare a fost citit de poliţişti abia la 10 ore de când a fost trimis. Amenințarea a fost transmisă prin platforma de petiții a site-ului IGPR, marți noapte la ora 00.00. La acest departamant programul este de luni până duminică de la ora 8.00 la 19.00.

Astfel, funcționarul a început să citească petițiile la ora 8.00 iar la ora 10 a fost descoperită amenințarea cu bombă. Alte trei ore, polițiștii au încercat să identifice autorul, însă fără rezultat, iar la ora 13.00 mall-ul a fost evacuat, cu doar o oră înainte de cea anunțată ca fiind momentul exploziei.

”S-a trimis mail la 12 noaptea, la secțiunea petiții. Programul este de luni până duminică, de la 8 la 19.00. E normal că nu avem 50.000 de polițiști să verifice adresa de petiții”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR.

Verificările pentru identificarea autorului au fost fără rezultat, iar la ora 13.00 s-a luat decizia de a evacua mall-ul, pentru că timpul indicat de autorul amenințării expira la ora 14.00.

Citeste si:

Un mall din sectorul 3 din Capitală a fost evacuat, după ce a fost primită o amenințare cu bombă miercuri, 29 decembrie.
UPDATE 16.57 În urma efectuării controlului pirotehnic, nu a fost…

Tenismena Simona Halep (30 de ani,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on