Salvare la limită a unui bărbat căzut de la etajul 4, rămas agățat pe copertina unui apartament VIDEO

Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 16:50

945 citiri

Un bărbat din Rovinari a căzut de la etajul 4, pe geamul locuinței, într-un moment de neatenție, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.

Acesta a fost văzut la timp de vecini, care au alertat pompierii. Din fericire, copertina a rezistat până la sosirea pompierilor, deși era prinsă în perete în câteva dibluri și îmbătrânită de vreme.

Echipajul sosit la fața locului a evaluat situația și a reușit să-l salveze.

Bărbatul a scăpat doar cu sperietura, în cele din urmă, iar pompierii au fost răsplătiți cu aplauze de toți cei care au asistat la intervenție.

“Din fericire, un domn din orașul Rovinari a scăpat astăzi doar cu o sperietură. Nu știm exact cum, dar domnul nostru a căzut de la fereastra locuinței situată la etajul patru al unui bloc din orașul Rovinari, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.

Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puțin îmbătrânită de vreme, soare și vânt primise responsabilitatea de a susține greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noștri. Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp și vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la fața locului. Colegii noștri au evaluat situația rapid și printr-o sincronizare exemplară, au reușit să-i salveze viața bărbatului care era, ușor de înțeles de ce, foarte panicat.

Astăzi lupta contratimp a colegilor noștri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenți pentru ca o situație de urgență poate fi generată oricând și mai ales atunci când te aștepți mai puțin.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on