Samsar de mașini ucrainean, prins în Vama Halmeu cu „un munte” de bani. Voia să ajungă în Italia

Miercuri, 14 Decembrie 2022, ora 10:02

305 citiri

Peste 300.000 euro au fost descoperiţi în geanta unui cetăţean ucrainean de către autorităţile de frontieră din PTF Halmeu cu ocazia controlului la intrarea în ţară. Banii, pe care bărbatul nu i-a declarat, au fost reţinuţi până la clarificarea situaţiei, anunţă miercuri Poliîia de Frontieră.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean ucrainean în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina. Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit o geantă în care se afla suma de 319.650 euro, bani nedeclaraţi la controlul de frontieră”, indică surse citată.

La verificări, şoferul a declarat că geanta îi aparţine, iar banii sunt ai lui. Acesta a mai declarat că dorea să ajungă în Italia, de unde urma să cumpere mai multe maşini, pe care, mai apoi, să le ducă spre vânzare în Ucraina.

El nu a putut prezenta niciun document justificativ şi nici nu a declarat suma pe care o avea asupra sa conform legislaţiei în vigoare.

În acest caz, întreaga sumă de bani a fost reţinută până la clarificarea situaţiei, urmând să fie luate măsurile în consecinţă.

Citește și:

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.
Berbec: La serviciu…

Bruce Willis (67 ani) a provocat un scandal prin schimbarea testamentului său, actorul diagnosticat cu afazie, distribuindu-și diferit averea de 250 de milioane de dolari.
Actorul este acum…

 » Aflați mai multe informații aici.