Scandal uriaș între două familii la târgul de Crăciun din Piața Constituției. Oamenii s-au bătut cu pumnii și picioarele în caruselul de copii

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 18:38

3975 citiri

Două familii s-au luat la bătaie la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Oamenii s-au lovit lângă copiii care se dădeau în carusel.

Supărați că au fost nevoiţi să aştepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber, potrivit observatornews.ro.

Imaginile pot fi urmărite aici.

Jandarmeria spune că altercația a avut loc între 7 persoane și cearta a început de la o poză.

„Sâmbătă seara, în jurul orei 21.45, în incinta târgului de Crăciun de la Piața Constituției, la Carusel, a avut loc o altercație între 7 persoane, 4 bărbați și 3 femei, membri a două familii, aceasta pornind de la o poză.

Patrula de jandarmi care se afla în zonă a intervenit pentru aplanarea conflictului, toate cele 7 persoane fiind conduse la Secția 17 Poliție pentru luarea măsurilor legale.

Astfel, împotriva acestora s-au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, în conformitate cu prevederile art. 193 CP.

În acest context, Jandarmeria Capitalei recomandă cetățenilor care participă la evenimente care implică un număr mare participanți să aibă un comportament civilizat, părinții să acorde o atenție deosebită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale.

De asemenea, dacă sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmerie.

Principala noastră misiune o reprezintă siguranța cetățenilor”, au transmis reprezentanți Jandarmeriei.

Citește și:

”West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun din Sectorul 6, își deschide porțile, vineri, 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. Gașca Zurli va da tonul distracției,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on