Schengen – Cine este Karl cancelarul Austriei care se opune aderării României: A instruit ofițerii de informații. Acuzat că și-a angajat soția. Primul care s-a întâlnit cu Putin după începerea războiului

Intrat oficial în politică la doar 14 ani, despre cancelarul Austriei, Karl Nehammer se spune că a început de fapt cariera politică cu mult timp înainte de a se naște.

Bunicii lui Karl Nehammer dețineau o măcelărie Purkersdorf, o localitate din apropierea Vienei, iar presa austriacă scrie că liderii ÖVP, precum însuși Leopold Kunschak, considerat întemeietorul Partidului Popular Austriac, obișnuiau să cumpere produse din carne de aici. De aici și afinitatea familiei Nehammer și a lui Karl pentru politică și mai ales pentru ÖVP.

CITEȘTE ȘI VIDEO Volodimir Zelenski, desemnat ”Persoana Anului 2022”

Politicianul austriac s-a născut pe 18 octombrie 1972 la Viena și este cancelar al Republicii Austria de la sfârșitul anului 2021 și președinte executiv al partidului federal al Partidului Popular Austriac, arată G4Media.ro.

Nehammer a crescut într-o familie catolică și conservatoare din Viena și a fost implicat în campania electorală pentru ÖVP încă de la vârsta de 14 ani, conform biografiei sale.

În 1992 a absolvit liceul și apoi a servit ca voluntar un an în Forțele Armate austriece, înrolându-se în cele din urmă până în 1996 și obținând gradul de locotenent.

Din 1997, Nehmer a lucrat ca trainer de formare pentru ofițerii de informații pentru Ministerul Federal al Apărării și ca formator pentru comunicare strategică, printre altele pentru Institutul de Formare Profesională (BFI) și Academia Politică a ÖVP.

CITEȘTE ȘI FOTO Un tweet al lui Elon Musk inflamează Bulgaria

Timp de mulți ani, tatăl său, Karl Nehammer senior, a fost directorul general al LGV Frischgemüse Wien, o cooperativă comercială a 100 de companii de grădinărit din Viena și Austria Inferioară.

Mama lui, Grete Nehammer, era director general al unei asociații horticole de stat,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on