Scrisori privind ”complotul” COVID-19 trimise în cutiile poștale. „Trăim vremuri profetice, dificile, unice, întunecate, dar care se vor Lumina curând“ FOTO

Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 17:57

581 citiri

Mii de ieșeni au primit în căsuţele poştale de la intrarea în blocuri mesaje conspiraţioniste privind vaccinarea și ”adevărurile” depre pandemie.

Mesajele primite de ieşeni îndeamnă populaţia să nu se testeze pentru Covid-19, să nu se lase manipulaţi de autorităţi, dar şi să ia atitudine „pacifist, prin sistemul legal“, dar şi să se roage şi să facă fapte bune. De asemenea, mesajul îi îndeamnă pe ieşeni să încerce să-i convingă pe cei din jurul lor de aceste „vremuri profetice în care trăim“.

Mesajele primite de către ieşeni în căsuţele poştale încep cu o serie de citate atribuite lui Albert Einstein, Mark Twain, Gandhi sau Benjamin Franklin, ca mai apoi să urmeze cele zece puncte care îi sfătuiesc pe ieşeni să nu se lase manipulaţi. Astfel, în cele zece fraze notate de la 1 la 10, ieşenii sunt îndemnaţi să nu se lase vaccinaţi „pentru nimic în lume“, fiind în pericol sănătatea, viaţa şi sufletul celor vaccinaţi, dar şi o formă „de eutanasiere lentă“, sunt atenţionaţi să nu se lase testaţi pentru că tampoanele introduse „invaziv“ şi „până la creier“ sunt periculoase, dar şi să nu se lase manipulaţi, să aibă credinţă în Dumnezeu şi să nu se lase pradă fricii.

Tot în cele zece puncte, pe lângă îndemnul la rugăciune, fapte bune, sau la „ştirile false din mass-media oficiale“, mesajul afirmă şi faptul că o serie de specialişti au fost „cumpăraţi“ de „sistem“ şi să aleagă să se informeze „din surse alternative“ sau de la specialişti de „bună credinţă“.

În final, mesajul îi îndeamnă pe cei care îl citesc să încerce „să-i trezească“ şi pe cei din jur, afirmând că „trăim vremuri profetice, dificile, unice, întunecate, dar care se vor Lumina curând“ şi îi îndeamnă să citească Apocalipsa din Biblie,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on