Se scumpesc jocurile Xbox

Deși Microsoft a încercat să păstreze prețurile constannte, compania a anunțat că nu va mai putea face față cu acest preț. Jocurile Xbox urează să fie scumpite cu 10 dolari.

Începând cu anul 2023, jocurile noi pentru Xbox Series X și Xbox Series S vor fi mai scumpe cu 10 dolari. Microsoft a anunțat că urmează să crească anul viitor prețurile jocurilor noi pentru consolele companiei. Acestea vor costa 70 de dolari, în loc de 60 de dolari cât costă în prezent. Producătorul Xbox-ului se alătură, astfel, altor companii, precum  Sony, Ubisoft și Take-Two Interactive, care au trecut deja la pragul de 70 de dolari pe joc. Mai mult, se pare că Sony ia în calcul să crească și mai mult prețurile jocurilor.

Jocurile Xbox vor costa 70 de dolari

Încă din octombrie, șeful Microsoft Gaming, Phil Spencer, spunea că deși a ținut până acum prețurile consolelor, jocurilor și abonamentelor la același nivel, compania nu va mai putea face acest lucru mult timp. Prețul de 60 dolari a fost păstrat încă de pe vreme consolelor Xbox 360 și PS3. Înainte de acestea, jocurile costau 50 de dolari. Printre primele jocuri care vor fi vândute cu 70 de dolari se vor număra titluri importante, precum Forza Motorsport, Redfall și Starfield.

Xbox Game Pass Friends & Family. Costă 22 euro/lună și permite partajarea cu până la 5 utilizatori

Microsoft a lansat într-un final, în toamna acestui an, mult așteptatul abonament Xbox Game Pass Friends & Family, care permite partajarea subscripției cu până la cinci utilizatori. Costă doar 21.99 euro/lună, iar abonații primesc multiplayer pe consolele Xbox compatibile și acces la peste 100 de jocuri, printre care și cele incluse în pachetul EA Play. Cei înregistrați într-un plan de familie au profile Xbox individuale și nu împart salvările în cloud și achievement-urile cu ceilalți,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on