Sebastian Burduja, despre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: A excelat într-un singur aspect, în a ridica ziduri din spatele cărora să arunce cu pietre ⋆ Universul.net

Clotilde Armand vorbeste in timpul unui protest, desfasurat in Piata Universitatii, in cadrul caruia se cere renumararea voturilor din Sectorul 1, sambata, 11 iunie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Liderul PNL Sector 1, ministrul Cercetării Sebastian Burduja, a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (foto), că aexcelat într-un singur aspect, în a ridica ziduri din spatele cărora să arunce cu pietre. Ce s-a văzut în acest mandat este un dezastru administrativ, a mai spus el, potrivit News.ro.

Clotilde Armand a excelat într-un singur aspect, în acest mandat, în a ridica ziduri din spatele cărora să arunce cu pietre. Eu mă aşteptam când am susţinut-o pe doamna Armand, în campanie, şi am făcut campanie şi regret lucrul ăsta şi îmi cer iertare cetăţenilor (..) mă aşteptam să construiască punţi în zona de de dreapta. Dânsa, de îndată ce s-a văzut înscăunată,  a ridicat ziduri şi a dat cu pietre şi a inventat şi a creat adversari”, a spus Burduja.

El a mai spus că mandatul primarului Sectorului 1 este ”un dezastru administrativ”.

Ne aşteptam la alt tratament şi politic şi pentru cetăţenii sectorului 1. Ce s-a văzut în acest mandat pe care l-a avut este un dezastru administrativ şi, din păcate este un argument care vulnerabilizează din punctul meu de vedere întreg USR-ul”, a spus el.

Nu văd un altfel de acord, în momentul în care viceprimarul nostru a avut atribuţii cred că o lună, suntem constant atacaţi, jigniţi şi eu şi colegii şi ne dăm seama că interesul cetăţeanului nu primează”.

Tot ce trebuie să facă doamna Armad să rezolve situaţie este să ceară acel drum de la Romsilva să îl reabiliteze.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on