Secretarul de stat Antony al SUA J. Blinken a sosit în această noapte la Bucureşti

Secretarul de stat Antony J. Blinken a sosit în această noapte la Bucureşti, pentru a participa la Reuniunea miniştrilor de externe ai NATO, anunţă Ambasada SUA la Bucureşti.Secretarul de stat Antony J. Blinken a sosit în această noapte la Bucureşti, pentru a participa la Reuniunea miniştrilor de externe ai NATO, anunţă Ambasada SUA.

De asemenea, secretarul Blinken şi Prim-ministrul român Nicolae Ciucă vor vizita expoziţia „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, un eseu fotografic, tematic, care explorează relaţiile diplomatice, de securitate, economice şi culturale dintre poporul român şi cel american, şi va mai avea întrevederi separate cu preşedintele României Klaus Iohannis, ministrul român de externe Bogdan Aurescu şi secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken va fi primit marţi, la ora 10.30, la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat Administraţia Prezidenţială, potrivit agendei şefului statului. Secretarul de stat al SUA se va afla în România, în perioada 28-30 noiembrie.

 » Aflați mai multe informații aici.