Sector 4: Şoferul camionului rămas blocat, joi, în Pasajul Unirii, amendat pentru..

Sector 4: Şoferul camionului rămas blocat, joi, în Pasajul Unirii, amendat pentru nerespectarea legislaţiei rutiere2023-01-12 12:30:45Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Camionul care a rămas blocat, joi, în Pasajul Unirii, are caroseria modificată, iar şoferul acestuia a fost amendat pentru nerespectarea legislaţiei rutiere, a transmis Primăria Sectorului 4, într-un comunicat remis AGERPRES.

“În pofida echipajului de Poliţie locală prezent la faţa locului, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor şi a marcajelor rutiere, în cursul zilei de joi, încă un şofer nu a respectat regulile de circulaţie şi a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălţime mai mare decât cea maxim admisă. Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, deşi în talonul vehiculului este trecută înălţimea de 3,39 de metri, în realitate, măsurătorile au arătat una de 3,72 de metri, rezultată ca urmare a modificării caroseriei”, se arată în comunicat.

Potrivit administraţiei locale, “toate incidentele care au avut loc până în prezent în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea şi nerespectarea regulilor de circulaţie, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de Poliţia Rutieră”.

Primăria Sectorului 4 anunţă că, în colaborare cu Poliţia Rutieră şi cu Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, va elabora, până la sfârşitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecţie şi semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Reprezentanţii autorităţii locale atrag atenţia că, indiferent de câte mijloace de semnalizare şi protecţie vor fi utilizate, ignorarea regulilor de circulaţie şi a sistemelor montate va genera în continuare incidente de această natură, prin urmare fac apel la toţi participanţii la trafic să respecte cu stricteţe Codul rutier. AGERPRES/(AS – autor: Iulia Carciog, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

Mai multe fotografii pe AGERPRES FOTO

Citeşte şi:

Brigada Rutieră: Şoferul autoutilitarei blocate în Pasajul Unirii,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on