Șeful Poliției din Lugoj s-a pensionat la doar 47 de ani. „M-aş putea răzgândi până la 31 octombrie”

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 15:56

981 citiri

Comisarul-șef al Poliției Municipiului Lugoj, Mihai Tonenchi, s-a pensionat, cu toate că acesta are doar 47 de ani. Într-o declarație pentru presa locală, acesta precizează că s-ar putea răzgândi.

Având în vedere că salariul comisarului depășește 10.000 de lei pe lună, pensia lui Tonenchi va fi una pe măsură. Conform presei locale, postul ocupat de comisar va rămâne vacant de la 1 noiembrie, urmând a se numi un șef interimar, iar apoi să se organizeze un concurs. Totuși, Tonenchi a afirmat că s-ar putea răzgândi.

„Este o hotărâre unilaterală şi m-aş putea răzgândi până la 31 octombrie”, a relatat comisarul pentru Express de banat.

Conform sursei citate, Tonenchi a fost încadrat în Poliţia Română în anul 1995, după care, între 2004 și 2008 a fost șef al Poliției Orașului Făget, după care a preluat postul de adjunct al instituţiei din Lugoj.

Citeste si:

Fostul ambasador și consilier prezidențial Cătălin Avramescu, profesor universitar de Științe Politice, a postat pe Facebook mai multe întrebări legate de teza de doctorat a generalului…

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat luni, 25 octombrie, că USR și PSD ar trebui să susțină guvernul minoritar condus de Nicolae Ciucă dacă vor să arate că își doresc să…

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on