Sentință în premieră la Iași. Un bărbat a fost obligat să-i plătească fostei soții daune de 100.000 de euro și să-și ceară scuze public

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 17:31

934 citiri

Magistrații Tribunalului Iași au decis ca un bărbat să plătească o mică avere fostei soții după câteva postări pe rețelele de socializare. Judecătorii au motivat această măsură prin faptul că femeii i-au fost încălcate drepturile la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată.

Scandalul a pornit din anul 2018, de la faptul că bărbatul a trecut numărul de telefon al femeii, de pe cartelă pe abonament și de atunci nu a mai avut acces la acesta, conform BZI.ro.

Ce a făcut fostul soț

Tot de atunci ieșeanul i-a folosit numărul de telefon și a intrat pe conturile de Facebook și WhatsApp ale fostei soții, verificându-i corespondența și trimițând mesaje în numele său.

„După acest transfer, nu am mai avut acces la numărul de telefon. Ulterior, prezentându-mă la compania Orange, am fost înștiințată că transferul numărului a fost efectuat de către fostul meu soț pe data de 16 noiembrie 2018. După acea dată, fostul soț mi-a folosit numărul de telefon, a intrat pe conturile mele de Facebook și WhatsApp, verificându-mi corespondența și trimițând mesaje în numele meu, cu intenția de a mă denigra și de a mă prezenta ca pe o femeie de moravuri ușoare.

Așadar, pârâtul a trimis în numele meu mesaje, poze și video indecente către diverși bărbați. Eu am aflat aceste aspecte de la rudele mele, apropiați care mă întrebau ce se întâmplă, de ce postez astfel de lucruri. În momentul postării mesajelor și imaginilor indecente, eu eram în divorț cu pârâtul”, a subliniat femeia în fața judecătorilor.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis recent acțiunea formulată de Angelica Carp și l-au obligat pe Constantin Carp să îi plătească acesteia suma de 100.000 de euro,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on