Silviu Sabău, proprietarul Ines Group, se alătură milionarilor, lângă mega-proiectul Țiriac EXCLUSIV

Omul de afaceri Silviu Dorinel Sabău, acționarul majoritar al Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România, pregătește un complex cu clădiri de birouri în centrul polului imobiliar care se conturează în zona Expoziției din București, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În urmă cu aproximativ trei ani, Silviu Sabău a cumpărat, în nume propriu, terenuri cu o suprafață totală de peste 7.000 de metri pătrați pe bulevardul Expoziției, în tranzacții evaluate la peste 3,5 milioane de euro, conform calculelor Profit.ro, bazate pe prețurile de vânzare din zonă.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM – Pregătim ieșirea din criză
Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

„Acum este în execuție un Plan Urbanistic Zonal pentru acest amplasament. După obținerea tuturor avizelor de construcție ne vom gândi dacă vom dezvolta proiectul sau îl vom vinde. Actele sunt depuse pentru un proiect de birouri, dar putem să îi dăm o funcțiune mixtă, în funcție de piață. Pandemia și, în general, economia României nu îți permite să faci planuri pe termen lung. Sunt optimist că la anul se va reglementa și, pentru că s-au construit puține birouri în ultima perioadă, o să fie cerere“, a declarat, pentru Profit.ro, Eduard Uzunov, președintele companiei de consultanță imobiliară Regatta, care gestionează afacerile imobiliare ale lui Silviu Sabău.

CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Terenul investitorului este amplasat chiar în centrul unei zone tot mai efervescente din punct de vedere imobiliar,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on