Sorin Vișenescu, partener cu „Puiu“ Popoviciu și Radu Dimofte, pregătește un bloc în spatele Guvernului, lângă alt bloc comunist EXCLUSIV

Cu galben, pe harta, este terenul pe care se pregătește construcția

scris astăzi, 06:20

Omul de afaceri Sorin Vișenescu, partener de afaceri cu Gabriel „Puiu“ Popoviciu și Radu Dimofte, a inițiat un proiect pentru construcția unui bloc cu apartamente în spatele Guvernului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Sorin-Virgiliu Vișenescu pregătește construcția unui bloc cu două subsoluri, parter și 4 etaje, plus etajul 5 retras, pe strada Mexic, nr. 2, din apropierea Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.

Terenul, cu o suprafață de peste 500 de metri pătrați, este acoperit cu arbori și mărginit de locuri de parcare ale Administrației Domeniului Public și de un bloc cu apartamente de 4 etaje, construit în perioada comunistă.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gigantul american Adobe își revizuiește strategia de dublare a centrului din România, cel mai mare din zona EMEA

Sorin Vișenescu este cunoscut pentru afaceri imobiliare și, în trecut, a avut o rețea de magazine duty free. El este partener de afaceri cu investitorii imobiliari Gabriel „Puiu“ Popoviciu și Radu Dimofte.

Alături de acesta din urmă deține un teren de peste 3 hectare, din care urmează a fi expropriată o suprafață de 1.400 de metri pătrați pentru realizarea metroului 1 Mai – Tokyo (Băneasa) – Otopeni. 

Valoarea despăgubirilor pentru acest teren, amplasat peste drum de Băneasa Shopping City, a fost calculată la peste 2,2 milioane de lei, adică peste 300 de euro/metru pătrat.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Decizie în premieră pe piață: BCR renunță la peste un sfert din spațiile de birouri dedicate celor 2.000 de angajați din sediile centrale

De altfel,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on