Știrea din România care a devenit virală pe site-ul BBC: Imaginile video au depășit 1,6 milioane de vizualizări

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 14:02

1674 citiri

Știrea cu cel mai mare număr de citiri pe site-ul BBC este vineri, 2 decembrie, cea despre TIR-ul de Crăciun Coca-Cola în flăcări, în România, potrivit publicației.

Imaginile surprinse de un tânăr pe Șoseaua Giurgiului din București urcate pe Tik Tok au strâns peste 1,6 milioane de vizualizări până acum.

Nu este clar cum a izbucnit incendiul, iar șoferul a reușit să părăsească vehiculul înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări, au precizat jurnaliștii britanici.

@arthur_jrr8 #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ sunet original – Arthur_jrr21

Pompierii au stins incendiul și nu au fost raportate persoane rănite.

”Compania de băuturi răcoritoare a declarat presei locale că ia măsuri pentru a preveni alte incidente”, a precizat BBC.

Un incendiu violent a avut loc în seara zilei de marți, 29 noiembrie, pe șoseaua Giurgiului din Bucureşti, la intersecția cu Drumul Găzarului.

Un TIR al companiei Coca Cola, asociat în campaniile publicitare cu venirea lui Moș Crăciun, s-a aprins în mers.

Potrivit imaginilor surprinse de trecători, focul a izbucnit violent în partea din față a remorcii și s-a răspândit cu repeziciune la prelată.

Autotrenul a fost oprit de șoferi, iar reprezentanții ISU transmit că șoferul a reușit să decupleze și să salveze de la incendiu capul tractor.

Citește și:

Germanul Manuel Neuer a devenit, joi, portarul cu cele mai multe meciuri jucate la Cupa Mondială, în ziua în care naționala țării sale a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar….

România a produs, în primele nouă luni din 2022, o cantitate de ţiţei de peste 2,19 milioane de tone echivalent petrol (tep),

 » Aflați mai multe informații aici.