Suceveanul Flutur, condamnat la 30 de ani de închisoare din cauză că şi-a ucis nepoata de trei ani

Emanuel Flutur, un sucevean în vârstă de 33 de ani, stabilit de mai mulţi ani în America, la familia surorii sale, a ucis-o în decembrie 2018 pe nepoata sa de numai trei ani. Tatăl micuţei se afla într-o cameră alăturată şi a auzit ţipetele fetiţei. Emanuel Flutur l-a înjunghiat şi pe acesta şi apoi a fugit. Copila a fost transportată la spital, operată, dar a murit. Ucigaşul a fost arestat imediat, a fost judecat pentru crimă şi condamnat acum la 30 de ani de închisoare.OBIECTIV de Suceava a relatat în decembrie 2018 cazul zguduitor al unei fetiţe de numai trei ani, Josephina Mia Bulubenchi, care a fot ucisă de unchiul ei, suceveanul Emanuel Flutur. Criminalul, în vârstâ de 33 de ani atunci, locuia în Clinton – Kentucky, la familia surorii sale. Acesta a atacat-o pe micuţa Josephina Mia cu un cuţit. Auzind strigăte, tatăl a alergat în cameră şi şi-a surprins cumnatul în timp ce îi tăia gâtul fetiţei. Ucigaşul l-a înjunghiat şi pe tatăl acesteia, iar apoi a fugit. Tatăl fetiţei a chemat ambulanţa, Josephine a fost transportată la spital, a fost operată de urgenţă, însă a murit.

Acum, Clinton Circuit Court din Clinton – Kentucky, Statele Unite, l-a condamnat pe Emanuel Flutur la 30 de ani de închisoare. Trebuie spus faptul că, după ce o bună perioadă a susţinut că este nevinovat, bărbatul a recunoscut crima, dar a cerut să fie considerat bolnav mintal.

Familia Bulubenchi este o familie care are opt copiii, Josephina Mia fiind cea mai mică. Aceştia mergeau foarte des la biserica din zonă. Corpul neînsufleţit al copilei a fost îngropat în Michigan.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on