Tânăr de 25 de ani care a încercat să fugă de poliție și s-a oprit cu mașina într-un copac a murit la trei luni după accident

Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 22:44

527 citiri

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, implicat într-un accident grav în toamna acestui an, a murit după aproape trei luni de comă profundă. În tot acest timp băiatul a fost ținut în viață de aparate.

Duminică dimineață, 11 decembrie, inima a încetat să-i mai bată.

“O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!”, este mesajul unei rude de-a tânărului.

Accidentul a avut loc la finalul lui septembrie în zona localităţii Ripiceni, pe DN 24 C, scrie Monitorul de Botoșani. Tânărul de 25 de ani, din comuna Mihălășeni, a fost găsit încarcerat în autoturismul Mercedes Benz pe care îl conducea.

Autoturismul, cu volan pe dreapta, rula cu viteză foarte mare. La un moment dat, maşina condusă de acesta circula pe contrasens, unde a fost cât pe ce să izbească o altă maşină.

În maşină nu erau alţii decât poliţişti de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO). Oamenii legii au reuşit să evite impactul, după care au întors maşina şi au plecat în urmărirea Mercedesului.

Tânărul a apăsat însă pedala de acceleraţie la maxim şi a reuşit să scape de urmăritori după câţiva kilometri. La un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului şi maşina a ieșit de pe carosabil și a lovit violent un copac.

La faţa locului au ajuns şi pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești. Aceştia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

După ce a fost supus la mai multe investigaţii de specialitate, s-a decis trimiterea lui la Spitalul Județean Suceava. „Pacientul din accident a fost sedat,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on