Tânăr rănit grav după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe munte, la Piatra Craivii FOTO

Luni, 02 Ianuarie 2023, ora 20:37

372 citiri

Un tânăr practicant de motocross a fost grav rănit luni, 2 ianuarie, în zona Piatra Craivii, după ce s-a răsturnat cu motocicleta de teren, acesta fiind evacuat din zona greu accesibilă de către salvamontişti.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Alba, salvatorii montani au fost alertaţi prin Dispeceratul 112 despre faptul că la Piatra Craivii s-a produs un accident a cărui victimă este un tânăr practicant de motocross.

Acesta se afla împreună cu un grup de prieteni, de asemenea practicanţi de enduro.

”Două echipaje de salvatori montani au intervenit pentru evacuarea victimei. Aceasta a suferit multiple traumatisme la nas, picior şi coloana vertebrală, în urma căzăturii cu motocicleta de teren”, au menţionat reprezentanţii Salvamont Alba.

După acordarea primului ajutor medical la fata locului, tânărul a fost dus de salvamontişti până la echipajul ambulanţei, fiind transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri medicale.

Citește și:

Una dintre cele mai spectaculoase cetăți din Munții Apuseni va fi restaurată prin intermediul unui proiect finanțat din fonduri europene, în valoare de aproximativ 9,6 milioane de lei….

Unul dintre cei șase ucraineni care s-au pierdut în Munții Maramureșului, încercând să fugă din Ucraina și să ajungă în țara noastră, a fost găsit mort joi, 29 decembrie.
Doi…

 » Aflați mai multe informații aici.