Tânărul care a căzut sâmbătă în lacul Colibița, de negăsit. Pompierii au oprit căutările la miezul nopții

Duminica, 08 Ianuarie 2023, ora 07:37

766 citiri

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a căzut sâmbătă în lacul Colibița în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta, este de negăsit. Pompierii au interrupt misiunea de căutare sâmbătă, la miezul nopții.

La acțiune au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, un echipaj de pompieri cu barcă, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă intervin în aceste momente la Colibița.

În hidrobicicleta care s-a răsturnat se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. După accident, doar două persoane au reușit să se salveze, ieșind singure din apă.

La fața locului a fost alocat și echipajul de scafandrii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

„Misiunea de căutare s-a încheiat în această seară, în jurul orei 23.15. Au fost efectuate căutări la suprafață, acestea realizate de mai multe echipe mixte de pompieri, politisti și jandarmi.

Au fost efectuate căutări și sub apă, în condiții de noapte și vizibilitate aproximativ 0,5 m, executate de către scafandrii ISU Bistrița-Năsăud.

Misiunea va continua duminică dimineață, la prima oră, de către echipe specializate de pompieri, polițiști și jandarmi”, a transmis ISU BN.

Alerta a fost dată sâmbătă seară, în jurul orelor 18.00.

„Un bărbat a sesizat prin 112 faptul că trei tineri au căzut în lacul Colibița. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toți din Sânpaul, județul Mureș, ar fi ieșit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibița.

La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on