Tânărul de 24 de ani care sâmbătă a izbit cu maşina o femeie şi un copil pe trecerea pentru pietoni era drogat

Un şofer care sâmbătă seară a intrat pe scuarul pe care circulă tramvaiul, lovind o femeie de 40 de ani şi o fetiţă de şase ani pe trecerea pentru pietoni, pe şoseaua Nordului din Ploieşti, era drogat. Poliţiştii anunţă că în noaptea de sâmbătă spre duminică au decis să îl reţină pe şofer. Femeia are multiple fracturi şi contuzii, iar fetiţa are o fractură, ambele fiind internate.„Întrucât la testarea tânărului cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, şi totodată, având în vedere întreg materialul probatoriu administrat, noaptea trecută, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Astăzi, 19 martie a.c., tânărul urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

Poliţiştii au deschis dosar care vizează infracţiuni de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Cititi si: O femeie şi fiica ei de şase ani au fost spulberate de o maşină pe trecerea de pietoni

Cele două victime ale accidentului sunt internate în spital.  Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Violeta Tănase, a declarat duminică pentru News.ro că femeia a suferit o fractură la un cot, o altă fractură la gleznă, un traumatism toracic şi este internată la Secţia de ortopedie a spitalului.

Fetiţa, care a fost dusă, în primă fază, tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă, avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior, fiind transferată pentru internare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Martorii la accident au declarat că şoferul, care conducea cu viteză mare, a intrat pe scuarul pe care circulă tramvaiul şi le-a lovit în plin pe cele două,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on