Tată și fiu, găsiți morți în casă fără urme de violență: „Cadavrele erau întinse pe pat”

Joi, 19 Ianuarie 2023, ora 10:02

1478 citiri

Doi bărbaţi din localitatea arădeană Almaş – tată de 84 de ani şi fiu de 57 de ani – au fost găsiţi morţi în casă, miercuri seară, cadavrele fiind întinse în pat, iar vecinii spun că nu i-au mai văzut pe cei doi de câteva zile.

Un localnic care s-a alarmat pentru că de patru zile nu şi-a mai văzut vecinii a mers la ei să facă verificări, găsind cadavrele. Bărbatul a sunat la 112, iar primii care au ajuns la faţa locului au fost membrii unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care au constatat că cele două cadavre erau “în stare avansată de putrefacţie”.

“Cadavrele erau întinse pe pat, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului nu rezultă suspiciuni privind comiterea vreunei infracţiuni. Totuşi, cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru autopsie, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Conform unor localnici, cei doi bărbaţi trăiau în condiţii grele, în casă fiind găsite foarte multe gunoaie şi sticle de alcool goale.

Citește și:

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a ucis cu barbarie un câine şi a rănit un altul.
Cazul era anchetat la poliție din luna februarie a anului trecut. Atunci,…

Mărturii tulburătoare au ieșit la iveală recent cu privire la coșmarul pe care îl trăiesc preoții și călugării români de la bisericile și mănăstirile din Ucraina.
Preotul Mihail…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on