Tate – Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de Poliția Română GALERIE FOTO

scris astăzi, 15:28

Mașinile fraților Andrew și Tristan Tate aflate sub sechestru asigurator au fost ridicate sâmbătă, în prezența polițiștilor și a reprezentanților Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Conform autorităților, 11 autoturisme de lux au fost utilizate de cei doi frați, aflați în arest prezentiv pentru 30 de zile, din data de 30 decembrie 2022, sub acuzațiile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Imagini pot fi văzute în material și în GALERIA FOTO (Inquam Photos / Octav Ganea)

La data de 29 decembrie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acțiune operativă, în acest dosar fiind puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Ilfov, la locuințele deținute de persoanele bănuite. Alte șapte percheziții au avut loc hoi în București, Ilfov și Prahova, informează News.ro.

CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Răcelile și gripa, o afacere de miliarde în România, unde automedicația este larg răspândită. Sunt așteptate rezultate record. Farmacia de la colțul blocului, business de viitor

”În fapt, cele 4 persoane bănuite (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) ar fi constituit un grup infracțional organizat, în scopul racolării, cazării și exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conținut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activități, ar fi obținut importante sume de bani. Persoanele vătămate ar fi fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on