Telekom – Un ex-director executiv din fostul grup Telekom România câștigă în primă instanță

scris astăzi, 07:52

Ovidiu Ghiman, ex-director executiv comercial pe segmentul business în cadrul fostului grup Telekom România, a obținut în instanță o decizie de repunere în posturile pe care le ocupa anterior concedierii la Orange România Communications (fost Telekom Romania Communications, fost Romtelecom) și la Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote), dacă ar mai dori acest lucru, dar și de primire de despăgubiri. Decizia instanței nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

“Admite în parte contestația. Anulează decizia nr. TKR/HR/2.13304/27.09.2021 emisă de Telekom România Communications. Dispune reintegrarea contestatorului în cadrul Orange România Communications (fostă Telekom România Communications) în funcția deținută anterior concedierii.

Obligă intimata Orange România Communications la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate, precum și cu celelalte drepturi care ar fi beneficiat salariatul, de la data concedierii până la efectiva reintegrare. Anulează decizia nr. TKRM/HR/2.5930/27.09.2021 emisă de Telekom România Mobile Communications. Dispune reintegrarea contestatorului în funcția deținută anterior concedierii.

Obligă intimata Telekom România Mobile Communications la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate, precum și cu celelalte drepturi care ar fi beneficiat salariatul, de la data concedierii până la efectiva reintegrare. Respinge celelalte capete de cerere ca neîntemeiate. Obligă pârâtele la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei fiecare cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată pe pagina instanței.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Capitalul Orange România Communications va fi majorat prin aport în natură. Statul va primi acțiuni pentru 42 de terenuri

În prezent,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on