Topul care a scandalizat internetul ⋆ Universul.net

Revista americană Rolling Stone a publicat lista celor mai buni 200 de cântăreţi din lume. Michael Jackson este absent din Top 50, Taylor Swift este mai bine clasată decât Christina Aguilera şi Barbra Streisand, iar Céline Dion a fost omisă, stârnind indignarea internauţilor.

Pe mulţi internauţi, clasamentul „celor 200 cei mai buni cântăreţi din toate timpurile”, publicat duminică de Rolling Stone, i-a indignat. „L-au retrogradat pe Michael Jackson pe locul 86?! Şi Céline Dion nu apare deloc?!”, a întrebat pe Twitter actriţa Yvette Nicole Brown, star în serialul „Community”.

They got THE @MichaelJackson way down at EIGHTY-SIX?! and no @CelineDion at ALL?!

Shoot, the way MJ sang #WithAChildsHeart when he was a CHILD makes him top three at the least and if Celine Dion isn’t in the Top Ten at the LEAST what are we really doing?!

Damn @RollingStone. https://t.co/IPTVTYbVPg

— yvette nicole brown (@YNB) January 1, 2023

Dacă Top 10 pare să-i mulţumească pe cititori (există Otis Redding, Beyoncé, Ray Charles, Mariah Carey, Whitney Houston şi, pe primul loc, Aretha Franklin), aproape tot restul clasamentului este de neînţeles, relatează News.ro.

Site-ul australian New notează că nici Judy Garland, Madonna sau Cher, la fel ca Céline Dion, nu apar acolo. De subliniat că diva din Quebec, în vârstă de 54 de ani, a vândut 250 de milioane de albume şi că cele două rezidenţe ale ei din Las Vegas au generat 681 de milioane de dolari.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on