Traficanți de droguri prinși în noaptea de Revelion. Șase persoane au fost duse la audieri VIDEO

Sambata, 01 Ianuarie 2022, ora 18:46

758 citiri

Mai mulți trficanți de cocaină și canabis au fost prinși de polițiștii și procurorii de la crimă organizată chiar de Revelion.

Era în jurul orei 5.00. Polițiștii de la BCCo și procurorii DIICOT au organizat o acțiune de amploare pentru spargerea unei grupări infracționale organizate, ce ar fi specializată în traficul internațional de droguri de risc și de mare risc, respectiv cocaină și canabis, pe ruta Olanda-Germania-România (județul Iași).

A fost organizat un flagrant, fiind depistate două persoane, despre care există presupunerea că au venit din Germania, asupra cărora au fost descoperite substanțe susceptibile a fi droguri de risc și de mare risc, respectiv aproximativ 600 grame de substanțe susceptibile a fi cocaină și 176 grame de substanțe susceptibile a fi canabis.

Conform poliției, acțiunea a fost urmată de punerea în aplicare a 14 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Iași la persoane bănuite că fac parte din grupul infracțional organizat și că se ocupă cu distribuirea drogurilor în județul Iași și în zonele limitrofe. De asemenea, au fost puse în executare 4 mandate de aducere, emise de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași.

În urma celor 14 percheziții domiciliare, au fost descoperite și au fost ridicate 400 de grame de substanțe susceptibile a fi canabis, 4 grindere, o instalație pentru înființarea culturilor de canabis indoor, precum și 5.000 de euro, 10.000 de lei, 500 de lire, un pistol cu gaz lacrimogen cu 38 de cartușe, 18 telefoane mobile, 2 laptopuri și înscrisuri.

În urma acestor activități, 6 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale au fost conduse la audieri.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on