Traficul oprit în două vămi din nordul României, din cauza unor probleme la sistemul informatic ucrainean

Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 22:05

121 citiri

Punctul de Frontieră Sighetul Marmației FOTO: captură Facebook-Arhivă

Traficul prin vămile Sighetu Marmaţiei şi Halmeu este întrerupt duminică seara, 11 decembrie, din cauza unor disfuncţionalităţi apărute la sistemul informatic ucrainean, informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

“Azi, începând cu ora 18.25, traficul prin Punctele de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei şi Halmeu s-a întrerupt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului informatic ucrainean.

În acest moment, în PTF Sighetu Marmaţiei, pe sensul de ieşire din România, nu avem maşini şi nici pietoni în aşteptare, iar în PTF Halmeu vorbim de 2 camioane pe sensul de ieşire. Odată cu remedierea situaţiei, conducerea ITPF Sighetu Marmaţiei va dispuse toate măsurile aflate în competenţa instituţiei, în vederea fluidizării traficului”, precizează sursa citată.

Citește și:

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat duminică seara, 11 decembrie, că bugetul Primăriei Capitalei în 2023 va fi de cinci miliarde de lei, precizând că trei miliarde de lei merg pe termie…

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat duminică seara, 11 decembrie, că problemele administrative ale Bucureştiului sunt aşa de mari încât nu are timp de politică. Dar…

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.