Tragedie cumplită într-o familie de români din Italia. Un bărbat și-a ucis soția cu sânge rece, apoi s-a sinucis

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 03:39

493 citiri

Un cuplu de români, soț și soție, au fost găsiți lipsiți de viață într-o casă din într-o casă din localitatea italiană Montesilvano (Pescara). În urma lor a rămas orfan un copil de 11 ani.

În spatele morții celor doi se ascunde o adevărată tragedie. Presa italiană scrie că Ștefan Corboș a ucis-o pe soția sa, Cristina, iar apoi s-a sinucis, speriat și cuprins de remușcări, notează Zoom24.it.

Cei doi au fost găsiți decedați de vecini. Oamenii spun că românii reușiseră să se integreze foarte bine în micul orășel, că erau liniștiți și mai degrabă retrași. Ei locuiau de mai mult timp într-o casă de pe Via Tagliamento, aveau 50 de ani și aveau un băiat de 11 ani. Însă de ceva vreme ei începuseră să se certe din motive necunoscute vecinilor.

Se presupune că relația lor devenise tensionată după ce bărbatul a rămas fără slujbă, moment din care nu a mai reușit să se angajeze, pe fondul unui șomaj ridicat și al problemelor generate de criza sanitară în Italia, notează Il Messaggero. Tragedia s-a consumat vineri, 15 octombrie, la scurt timp după ce copilul s-a dus la școală. Imediat, între Ștefan și Cristina a izbucnit o ceartă care avea să le fie fatală.

Ce s-a întâmplat

Înfuriat după ce soția l-a contrazis, Ștefan a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o în gât. Lovitura a fost fatală, iar femeia s-a prăbușit fără viață. Disperat după ce a realizat ce a făcut, românul a intrat în panică. În loc să sune la Ambulanță și la Poliție, el a pus mâna pe un al cuțit și s-a sinucis.

Vecinii spun că au auzit țipete. Alarma a fost dată de Marco,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on