Tragedie în familia cântărețului de muzică populară Petrică Moise. La scurt timp după înmormântarea artistului, a murit și fiica sa cea mică

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 08:11

681 citiri

La câteva zile după moartea cântărețului de muzică populară Petrică Moise (74 de ani), care a murit de COVID, fiica cea mică a artistului, Lia Moise (51 de ani), a murit, tot de COVID.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, Lia Moise, la rândul său interpretă de romanțe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost diagnosticată cu COVID. Potrivit sursei citate, la fel ca Petrică Moise, împreună cu care locuia, Lia Moise nu era vaccinată.

Petrică Moise, care era unul dintre cei mai renumiți cântăreți de muzică populară din Banat a murit în data de 2 octombrie, fiind înmormântat în cimitirul din localitatea natală, Chișoda.

Citeste si:

FCSB este lovită puternic de pandemia de Covid 19, antrenorul Edi Iordănescu și câțiva jucători fiind în izolare după ce au fost depistați pozitiv la testele efectuate.
Una dintre…

Au trecut deja aproape doi ani de când a izbucnit pandemia de coronavirus, iar de atunci pare că ne învârtim într-un cerc vicios. Primăvara cazurile scad ușor, vara aproape că nu există,…

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on