Tragedie în Olt. Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-o casă cuprinsă de flăcări

Duminica, 04 Decembrie 2022, ora 13:58

232 citiri

Un bărbat şi o femeie din judeţul Olt au fost găsiţi morţi, duminică, în urma unui incendiu, pompierii stabilind că focul a fost provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că un bărbat, în vârstă de 72 de ani şi o femeie, de 69 de ani şi-au pierdut viaţa, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Ianca.

La locul evenimentului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Dolj, Garda de Intervenţie Bechet şi ISU Olt, Garda de Intervenţie Vişina, cu autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

“La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la bunurile dintr-un hol, o cameră de locuit şi o baie. Cele două victime au fost găsite decedate, cel mai probabil intoxicate cu fum. Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit şi baia, cu suprafaţa de aproximativ 40 de metri pătraţi”, a anunţat ISU Olt.

Pompierii au precizat că cel mai probabil focul a fost provocat de un scurtcircuit electric. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a aunţat că trupurile celor două persoane au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru pentru ucidere din culpă.

Citește și:

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază, 3 decembrie, la panoul electric al unui magazin din centrul comercial Coresi din Braşov.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de…

Un incendiu a avut loc vineri, 2 decembrie, la o topitorie din Slatina. Aproape 3 tone de combustibil lichid ușor, folosit în procesul tehnologic și mai multe rezervoare au luat foc.

 » Aflați mai multe informații aici.