Trei investigații jurnalistice ale Libertății au avut consecințe în justiție

Trei Investigații Jurnalistice Ale Libertății Au Avut Consecințe în Justiție | Libertatea

Mergi direct la conținut »

Medicul Virgil Musta, falsul medic Matteo Politi și jurnalistul Alin Cristea din Brăila.

Salvează articol

Un medic devenit celebru în pandemia de COVID, un fals doctor italian care a operat zeci de femei în România și o anchetă a procurorilor DIICOT Brăila au ajuns în fața instanțelor în aceeași zi, marți, 29 noiembrie 2022.

  1. Doctorul Virgil Musta, una dintre cele mai cunoscute figuri din perioada pandemiei de COVID, a fost pus sub acuzare de către DNA la doi ani după ce Libertatea a relatat în octombrie 2020, în mai multe articole de investigație, că între spitalul public unde Musta era șef de secție și clinica deținută de familia lui a existat un contract. Prin contract, testele PCR COVID plătite la clinica privată de clienți erau efectuate la laboratorul spitalului clinic Timișoara, folosindu-se la prelevarea testelor angajați din spitalul public. Urmează procesul, dr. Musta este în acest moment nevinovat, doar tribunalul va decide dacă el a comis sau nu o ilegalitate. 
    Mai e de observat ceva: așa cum am scris de la primul articol despre caz, pe 28 octombrie 2020, avocatul Gheorghe Piperea a dezvăluit pe contul lui de facebook că la clinica privată a lui Virgil Musta se fac teste COVID,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on